Marma Makarna
Marma Makarna
Marma Makarna

Özellikle genç misafirlerin tercih edeceği farklı tat ve dokularla zenginleştirilmiş eğlenceli bir sunum.

Pişirme Süresi : 7-12 dk Kaç Kişilik : 5

Kalın Dirsek

Peynirli Makarna

Hazırlanışı

Dirsek Makarna

1 ya da 2 yemek kaşığı tereyağı

1 su bardağı eski kaşar

½ su bardağı parmesan

1 tutam maydanoz

Tuz

Karabiber

 

 

Peynirlerin hepsini rendeleyin. Kaynayan tuzlu suda makarnaları haşlayın. Aynı tencereye tereyağını alıp erittikten sonra süzdüğünüz makarnayı tencereye alıp karıştırın. Peynirler, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiberi de tencereye ilave edip, bir tur karıştırıp kapağını kapatın ve 5 dakika kısık ateşte bu şekilde pişirin.