Marma Makarna

2015 yılında mardin organize san bölgesinde faaliyete geçen marma makarna toplamda 40.000 metrekare açık alan üzerinde 25.000 metrekare kapalı alana sahip son teknolojik günümüz teknolojiye uygun  makinelerle donatılmış tesislerinde üretimini devam ettirmektedir. Günlük 600 ton buğday kırma kapasitesine sahip tesislerinde, günlük 200 ton un 300 ton irmik 100 ton makarna üretilmektedir. Pazarlama ve satış oranı % 25 ni Türkiye iç pazarında % 75 ni  ise ihracat yapmaktadır.

Marma’nın Vizyonu

Mezopotamya doğasını korumakla birlikte insanların hayattan tat almalarını orijinal bir lezzetle sunmak, Marma Makarna’nın gurur duyacağı vizyondur.

 

Marma’nın Misyonu

Doğal ve sağlıklı bir üretim yaparken aynı zamanda çağdaş konumunu korumak, Marma Makarna’nın koruyacağı pozisyondur.

Kalite Politikamız

2015 Yılında faaliyete giren Marma makarna yaptığı kaliteli ürün ve markasıyla bölgenin Türkiye’nin lider makarna üreticisi olmaya emin adımlarla ilerlemektedir.